Κάνε τώρα την εγγραφή στο

NEWSLETTER

για να λαμβάνεις όλες τις νέες μας προσφορές!

Αγαπητοί πελάτες
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως παρακολουθώντας τις εξελίξεις παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας, λόγω του COVID-19, λαμβάνουμε μέτρα πρόληψης ώστε να συμβάλουμε και εμείς στην μείωση του ρυθμού εξάπλωσης του ιού με κύριο γνώμονα την ασφάλεια όλων αλλά κυρίως των ασθενέστερων .

Η SLEEP HOUSE ανακοινώνει πως αναστέλλει τη λειτουργία των φυσικων καταστημάτων της για το κοινό προσωρινά μέχρι νεοτέρας. Η εταιρεία μας θα παραμείνει ανοιχτή με προσωπικό ασφαλείας το οποίο θα εργάζεται πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, παραγγελίες μπορείτε να δείτε παρακάτω σχτικές πληροφορίες:

  1. Φυσικά καταστήματα

Η επίσκεψη σε κάποιο από τα καταστήματα μας είναι αδύνατη λόγω των μέτρων που έχουν επιβληθεί για τη δημόσια υγεία. Το ίδιο ισχύει και για τις παραλαβές προϊόντων από την έδρα μας.

 

  1. Πως αγοράζω κάποιο προϊόν που με ενδιαφέρει
  • Τηλεφωνικά στα: 210 9317210 – 2105777120. Η τηλεφωνική υποστήριξη λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 με 14.00.
  • Αγορά μέσω του website μας www.sleephouse.gr.  Λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί λόγω COVID-19 πριν προχωρήσετε σε κάποια παραγγελία επιβεβαιώστε το απόθεμα του προϊόντος για το οποίο ενδιαφέρεστε επικοινωνώντας μαζί μας στα παραπάνω τηλέφωνα. Τα αποθέματα και οι χρόνοι παράδοσης που αναγράφονται στο site μας ενδέχεται να διαφέρουν.  
  • Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και με Email στο info@sleephouse.gr

 

  1. Παραδόσεις προϊόντων στο σπίτι

 

  • Λόγω της δεδομένης κατάστασης η παράδοση των προϊόντων γίνεται με τον ακόλουθο τρόπο. Ο μεταφορέας αφήνει τα πράγματα στην είσοδο της πολυκατοικίας ή της οικίας σας. Χτυπάει το κουδούνι ή σας καλεί στο τηλέφωνο που έχετε δηλώσει κατά την Παραγγελία σας. Απομακρύνεται σε απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων και μόλις βεβαιωθεί ότι παραλάβατε τα προϊόντα σας τότε αποχωρεί εντελώς από τον χώρο. Οι παραδόσεις γίνονται με μάσκες προστασίας, γάντια καθώς και με χρήση αντισηπτικών από τους διανομείς.
  • Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα – Παρασκευή μεταξύ 10.00 πμ. έως 14.00 μμ. Σε κάθε περίπτωση πριν πραγματοποιηθεί η παράδοση επικοινωνούμε μαζί σας για την ακριβή ημέρα και ώρα της παράδοσης.