Κάνε τώρα την εγγραφή στο

NEWSLETTER

για να λαμβάνεις όλες τις νέες μας προσφορές!

Η Εταιρεία

sleephouse - Η Εταιρεία

Καλώς ήλθατε στη Sleep House! Είμαστε μια οικογένεια που ασχολείται με το εμπόριο και την κατασκευή στρωμάτων από το 1960. Τα τελευταία χρόνια ήρθαν στην παρέα μας και μεγάλοι Έλληνες κατασκευαστές στρωμάτων όπως η Linea Strom η Candia αλλά και η παγκοσμίου φήμης Dunlopillo. Ξεκινήσαμε το 1960 από ένα μικρό κατάστημα στο Περιστέρι όπου οι ιδρυτές μας έφτιαχναν και εμπορευόντουσαν τα πρώτα στρώματα. Όλα αυτά τα χρόνια μεγαλώσαμε και αναπτυχθήκαμε και πλέον πουλάμε στρώματα, κρεβάτια, μαξιλάρια και πολλά άλλα είδη για τον ύπνο όχι μόνο μέσω της ιστοσελίδας μας, σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στα φυσικά μας καταστήματα.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί έχουμε υψηλής ποιότητας στρώματα σε πολύ καλές τιμές οι οποίες ανταποκρίνονται σε κάθε «τσέπη» αλλά και για κάθε χρήση. Δεν έχει σημασία εάν αγοράζετε στρώμα και κρεβάτι για τον εαυτό σας, για ένα δωμάτιο φιλοξενίας, για το παιδί σας, εάν έχετε πρόβλημα μέσης ή όχι, εάν κοιμάστε με κάποιον σύντροφο, εάν θέλετε έξτρα χώρο στον ύπνο σας ή κοιτάτε υποαλλεργικά υλικά. Ότι και να χρειαστείτε το έχουμε εμείς εδώ στη Sleep House.

Να αγοράσετε το στρώμα σας είναι πλέον απλό. Μέσα από το siteμας στο οποίο έχουμε αναπτύξει διάφορα φίλτρα και μέσα σε 3-4 κλικ έχετε την τελική σας επιλογή όσον αφορά την αγορά του καινούριου σας στρώματος.

Προτιμάτε μήπως να δοκιμάσετε από κοντά πριν αγοράσετε; Κανένα πρόβλημα με αυτό. Μπορείτε να πάτε σε ένα από τα καταστήματα μας και πιστέψτε μας όταν λέμε πως θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το νέο σας στρώμα ανάμεσα σε δεκάδες διαφορετικά δείγματα που έχουμε στους εκθεσιακούς μας χώρους.

Παράδοση στο χώροσας; Κανένα πρόβλημα. Εντός Αθηνών η μεταφορά γίνεται με δικά μας μέσα ενώ στους προορισμούς εκτός Αθηνών, με μεταφορικές εταιρείες που αναλαμβάνουν να φέρουν το προϊόν που έχετε αγοράσει στην πόρτα σας άμεσα και με ασφάλεια.

Φυσικά δεν πουλάμε στρώματα μόνο για οικιακή χρήση. Έχουμε ειδικές τιμές και πλούσια γκάμα για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, αλλά και χώρους Airbnb.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Και μην ξεχνάτε πως αν μείνετε ικανοποιημένοι, διαδώστε το... από στρώμα σε στρώμα.