Κάνε τώρα την εγγραφή στο

NEWSLETTER

για να λαμβάνεις όλες τις νέες μας προσφορές!

Η Εταιρεία

sleephouse - Η ΕταιρείαΗ Sleep House είναι ο καρπός μιας ιδέας που γεννήθηκε πριν από μερικά χρόνια και έγινε πράξη το 2010 όπου και άνοιξε το φυσικό μας κατάστημα στo Αιγάλεω. Έχοντας για εφόδιο μια κληρονομιά που μετράει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, όχι μόνο στην πώληση στρωμάτων και ειδών ύπνου, αλλά και στην κατασκευή τους, ξεκινήσαμε δυναμικά.

Στις αρχές του 2012 ξεκινήσαμε και ολοκληρώσαμε το σχεδιασμό ενός διαδικτυακού καταστήματος με σκοπό να επεκτείνουμε τη δραστηριότητα μας και να αποκτήσουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μας περισσότεροι άνθρωποι ανά την Ελλάδα.

Διαθέτουμε έναν κατάλογο προϊόντων που ανανεώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς προσθέτοντας νέα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Κύριο μέλημα μας είναι πως όλοι εσείς θα έχετε τα καλύτερα προϊόντα ύπνου και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Πλούσια γκάμα σε στρώματα, κρεβάτια, μαξιλάρια αλλά και πολλά άλλα είδη από τους καλύτερους προμηθευτές.

Στηρίζουμε την ελληνική αγορά και δεσμευόμαστε πως η συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων μας παράγονται στην Ελλάδα και με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε κι εμείς με τη σειρά μας στην ανάπτυξη της χώρας μας.

Ο μόνος και κύριος σκοπός μας είναι να είστε ευχαριστημένοι όλοι εσείς που μας επιλέξατε ή θα μας επιλέξετε για τις αγορές σας και γι’ αυτό το λόγο εργαζόμαστε σκληρά για να εσάς για να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες πριν, κατά και μετά την ολοκλήρωση των αγορών σας από εμάς.

Και μην ξεχνάτε πως αν μείνετε ικανοποιημένοι, διαδώστε το... από στρώμα σε στρώμα.