Κάνε τώρα την εγγραφή στο

NEWSLETTER

για να λαμβάνεις όλες τις νέες μας προσφορές!

Σε τι διαστάσεις Παράγονται τα Στρώματα;

Τα στρώματα παράγονται σε διαστάσεις κατά παραγγελία του πελάτη και σύμφωνα με τις ανάγκες που έχει. Παρόλα αυτά υπάρχουν και διαστάσεις που είναι και πιο διαδεδομένες και είναι οι εξής:Μονό 90Χ190, Μονό (μακρύ) 90Χ200, Ημίδιπλο 110Χ190, Μικρό διπλό 140Χ190, Μικρό διπλό (μακρύ) 140Χ200, Διπλό 150Χ200, Υπέρδιπλο 160Χ200

Πόσοι Τύποι Στρωμάτων Υπάρχουν;

Τα στρώματα χωρίζονται κατασκευαστικά σε 3 κατηγορίες:

Στρώματα με κανονικά (συνδεδεμένα) ελατήρια

Τα συγκεκριμένα στρώματα είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο που τα ελατήρια τους είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους με συνεχές ατσάλινο σύρμα σε σπείρες. Περιμετρικά τα ελατήρια αυτά συνήθως ενισχύονται με ατσάλινο πλαίσιο (λαμάκι) και τσέρκια. Συνήθως τα συγκεκριμένα στρώματα χαρακτηρίζονται από πολύ σκληρά έως ημίσκληρα.

Στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια 

Τα συγκεκριμένα στρώματα έχουν διαφορετική φιλοσοφία κατασκευής. Το κάθε ελατήριο έχει τη δική του θέση και λειτουργεί ανεξάρτητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η ίδια άισθηση από την άκρη έως το κέντρο του στρώματος και δεν υπάρχει καμία αλλοίωση της αίσθησης. Ακόμη, όταν κοιμούνται δύο άτομα πάνω στο ίδιο στρώμα, τα ανεξάρτητα ελατήρια έχουν την τάση να απορροφούν τους κραδασμούς της κίνησης έτσι ώστε να μην ενοχλέι ο ένας τον άλλον. Η λύση των ανεξάρτητων ελατηρίων είναι πραγματικά ότι καλύτερο και δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για έναν ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο. Το γεγονός ότι τα ανατομικά στρώματα κατασκευάζονται κατά κύριο λόγο από τέτοια ελατήρια τα κατατάσει αυτόματα σαν πρώτη επιλογή στο να επιλέξετε να επενδύσετε τα χρήματα σας σε ένα τέτοιο στρώμα.

Στρώματα χωρίς ελατήρια

Σαν τεχνολογία τα στρώματα χωρίς ελατήρια έχουν κάνει την εμφάνιση τους τα τελευταία χρόνια. Γενικά έχουν μια ιδιαίτερη αίσθηση που άλλοι λατρεύουν και δεν θέλουν καθόλου. Αυτή τη στιγμή τα πιο ολοκληρωμένα και πιο άνετα στρώματα χωρίς ελατήρια είναι εκείνα που είναι κατασκευασμένα εξ' ολοκλήρου από λάτεξ με τη μέθοδο Talalay.

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξω στρώμα;

.......

Πως θα επιλέξω το κατάλληλο στρώμα για εμένα;

........