Κάνε τώρα την εγγραφή στο

NEWSLETTER

για να λαμβάνεις όλες τις νέες μας προσφορές!

Πληροφορίες Αποστολής

Αποστολές εντός Αθηνών

Για την κεντρική Αττική ( Αθήνα,Πειραιάς και προάστια Αθηνών) η αποστολή των προϊόντων είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 300€ και γίνεται με δικό μας μεταφορικό μέσο. Για παραγγελίες κάτω των 300€ το ενδεικτικό κόστος κόστος αποστολής είναι 15€- 25€ (ανάλογα την απόσταση προορισμού, τον όροφο αλλά και τον όγκο των εμπορευμάτων).
Η αποστολή αφορά εναπόθεση των προϊόντων στο ΙΣΟΓΕΙΟ της οικίας ή του χώρου που θα μας υποδείξετε κατά την παραγγελία.

Εάν επιθυμείτε να παραδοθούν τα προϊόντα σε κάποιον όροφο τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε  μαζί μας ώστε να ενημερωθείτε για την έξτρα χρέωση που ενδεχομένως να υπάρξει.

Εάν το προϊόν το οποίο αγοράσατε ανήκει σε κάποια ειδική κατηγορία(π.χ. Προσφορά) τότε ενδέχεται να υπάρξει έξτρα χρέωση για κάποια από τις υπηρεσίες που παρέχονται (π.χ. συναρμολόγηση). Σε περίπτωση που ο τόπος παράδοσης είναι μεγαλύτερης απόστασης των 10 χλμ από το κέντρο της Αθήνας ( Αθήνα,Πειραιάς και προάστια) παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Αποστολές στην Υπόλοιπη Ελλάδα

Οι αποστολές εμπορευμάτων εκτός Αττικής καλύπτονται από πρακτορεία μεταφορών και το κόστος αποστολής επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον πελάτη ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας και υπάρχει χρέωση μεταφορικών εξόδων από το πρώτο Ευρώ. Η χρέωση αποστολής σε προορισμούς εκτός Λεκανοπεδίου (Αθηνών και προαστίων έως και 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας) περιλαμβάνει την αποστολή από την Αθήνα μέχρι το κεντρικό πρακτορείο του νομού της τοποθεσία σας και παραλαβή των εμπορευμάτων από το πρακτορείο.

Μπορούμε να αποστείλλουμε δωρεάν τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει σε πρακτορείο- συνεργάτη μας ή να μας υποδείξετε εσείς πρακτορείο δικής σας προτίμησης (Σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε πρακτορείο που καλύπτει τη δική σας περιοχή και να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικά με κόστος και παρεχόμενων υπρεσιών www.cargo-greece.gr ). 

Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελία σας και ανεξαρτήτως προορισμού ( εντός και εκτός Αττικής) ισχύει ο ίδιος χρόνος παράδοσης. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε διάστημα 3 - 10 ημερών. Υπάρχουν περιπτώσεις σε ειδικές παραγγελίες (π.χ. ντυμένα κρεβάτια) που ενδεχομένως να αυξηθεί ο χρόνος της παράδοσης.

Σε κάθε περίπτωση φροντίζουμε ώστε να ενημερώνεστε έγκαιρα για οποιαδήποτε αλλαγή ενδεχομένως να προκύψει.


Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να έρθω να παραλάβω την παραγγελία μου;

Φυσικά και γίνεται να έρθετε να παραλάβετε εσείς από την έδρα μας που βρίσκεται στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 38 στο περιστέρι Αττικής. Αρκεί βέβαια να κλείσετε ένα ραντεβού, να μας ενημερώσετε για να ετοιμάσουμε την παραγγελία σας!

Τι περιλαμβάνει η αποστολή ενός προϊόντος.

Η δωρεάν αποστολή (ισχύει για αγορές άνω των 300€) περιλαμβάνει την εναπόθεση των προϊόντων στην είσοδο στης οικοίας/ χώρου που μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία.

Υπηρεσία Απόρριψης παλιού στρώματος

Η Υπηρεσία απόρριψης παλαιού στρώματος αφορά μόνο τις περιοχές Αθήνα κέντρο, κεντρικά προάστια Αθηνών και Πειραιά και μπορεί να προσφερθεί μόνο κατόπιν συννενοήσεως και ενδεχομένως να υπάρξει έξτρα χρέωση.

Εξακολουθείτε να έχετε απορίες; Καλέστε μας τώρα στο 210 9317210 για να βοηθήσουμε!